Vi letar efter dig som vill driva denna webbshop! Är du intresserad av att ta över verksamheten/bli delägare?
Kontakta då oss på info@cassava.se

Vi har för tillfället stängt denna webbshop.

Pão de Queijo

100 % Glutenfria Brasilianska ostbollar. Enkelt, glutenfritt och gott.

Pao De Queijo i korg.jpg

På CassavaShop säljer vi glutenfri Pão de Queijo mix. Mixen blandar du med olja, ägg, ost och vatten och rullar till bollar. Dessa brasilianska läckerheter är för goda för att motstå.
Beställ idag!

Pao_de_Queijo_-_vad_är_det.png

"CassavaShop är Sveriges första onlinebutik och leverantör 
av Pao De Queijo mix.

Tillsätt endast ägg, olja,
ost och vatten."

"Pao De Queijo är ostbollar som är tillagade på mjöl från cassavaroten. Tillsätt olja, vatten, ägg och ost och du har Pao De Queijos - eller brasilianska ostbollar. Ät dem till frukost, som snacks efter jobbet eller till after work. Prova idag, vi lovar dig - du kommer älska Pao De Queijo."

 

Psst.. du vet väl om att de dessutom är 100 % glutenfria...

Hur gör jag Pao de Queijo?

Blanda mixen med 2 ägg, 250 ml vatten, 10 teskedar olja och minst 100g riven ost. En del av vattnet kan också bytas ut mot mjölk, tillsätt även en nypa salt om du vill. Rulla köttbulle-stora bollar (de kan bli lite klibbigt, så använd gärna engångshandskar). Placera ostbollarna i ugnen (ca. 25 min) eller i din airfryer (ca 7 min). Glöm inte att röra på dem under tiden så de inte klibbar fast.

Pao de Queijo är enkla att tillaga. Blanda mixen med ägg, olja, ost och vatten. Rulla små bollar, ca. 25 st/paket och sätt i ugnen ungefär 15-20 min på 200 grader. TIPS: Ännu snabbare och godare blir det i Airfryer, gör på samma sätt men lägg dem i airfryern i 5-7 min. (Glöm inte att röra om så de inte fastnar.)

"Excellent pao de queijo! Thank you CassavaShop for providing a good quality product and the chance for me to finally have my favorite Brazilian food in Sweden <3"

"Blev supergoda, också otroligt enkla att göra!"

"I loved the pao de queijos! That really took me away to my memories in Brazil, thank you so much!"

Trustpilot